| Echipe excluse (iesiti afara:)) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Guest Vizitator
| Subiect: Echipe excluse (iesiti afara:)) Mier Dec 16, 2009 6:57 pm | |
| clanu cB | exclus total Motivele le stim toti -aduc jucatori care nici nu`s in clan -injura la meci cum vor ei,si adminu si pe toata lumea -nu respecta say_team `ul -ies in timpu jocului intra altu intra iar si celallat ba iese ba nu stiu ce NU AVEM NEVOIE DE DE`AL DIN ASTIA PARASITI`NE INCEPUSEM SA CRED CA SANT NEBUN: de ce?versatu de la pro kid wall clar nu o zic numai eu,si nimeni nu`i cunoaste deci nu are de ce sa fie toata lumea impotriva lor:))ma rog. Am vb aseara cu un prieten bun care face niste cupe tot asa si a zis ca degeaba pun lumea sa faca demo si ma chinui sa le iau si etc. M`am enervat si contrazis cu el vreo ora,dupa care a zis "mai dute`n plm ia si incearca si ai sa vezi". N`am apucat pt ca n`am odc si cred ca mi`ar parea inadecvat sa intru pe unu pe mess sa`l intreb "imi dai si mie un wall ceva"=)))) Cine are macar posibilitatea sa copie un cod VA ROG FACETI UN TEST. bagati codul,faceti un demo,scoateti codul,vizualizati demo. Hai versatu AFARA TATA PRo kid- "dezactivati din cupa" |
|
| |
versat Private
Numarul mesajelor : 3 Puncte : 5447 Data de inscriere : 14/12/2009
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Dec 17, 2009 11:04 am | |
| afara ? ii clar .. poze nai facut deloc demo deloc afara? coaie steam on demo on poze on ce vrei .. se vede ca va ofticati .. daca jucam cu voi va spargem mersi alll :X | |
|
| |
Guest Vizitator
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Dec 17, 2009 11:06 am | |
| pai de ce sa ma oftic doar nu tin cu cei de la eye nici nu`i cunosc ma versatule,poze on?nu s`au facut poze,cand s`a zis de poze imediat ti s`a dat disconnect automat ca ai apasat unul din butoanele magice,si asa face sv,te da afara. Inca nu era comanda de amx_ss pusa,a fost doar sa te speriem,vizioneaza demo. Hai sa nu ne certam,pune`ti palaria pe ochi si inchide usa incet si la revedere tata. Daca jucati cu noi luati maxim 10 runde din 30:))))) |
|
| |
versat Private
Numarul mesajelor : 3 Puncte : 5447 Data de inscriere : 14/12/2009
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Dec 17, 2009 8:54 pm | |
| frate cat suferiti de counter ... atunci nu ca ma scos sau aia .. dar am schimbat cfg . Am demo si de atunci si dupa ce am iesit .. m-ati speriat ?? lol puteati sa-mi faceti ograoza oricand .. asa decizie .. v-ati pripit frate . | |
|
| |
mArioofeYe Private
Numarul mesajelor : 2 Puncte : 5454 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Dum Dec 20, 2009 2:09 am | |
| ahahah ne-am primit? ) tu primele 3 runde mergeai cu tinta pe pereti ieseai pe mine cu dgl si dadeai cap du-te si invata cs omule , daca stii ducking si daca ai steam + demo nu ma convinge pe mine cu nimic ca esti mai bun decat un bot de nivel easy. bafta | |
|
| |
Guest Vizitator
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Dum Dec 20, 2009 11:35 am | |
| re,nu iese wallu in demo,da avem admini capabili si asta e cel mai mare dusman al codatilor. MARIO MAI CAUTATI`MA SI VOI PE MESS MAI JUCATI IN CUPA SAU NU?
EDIT: 22-S parasesc cupa ,nu au timp nu vor nu stiu motivele echipa MURFATLAR ne parasesc si ei pana se vor repune pe picioare,au si oamenii problemele lor si sa nu uitam de vremea de afara. |
|
| |
Guest Vizitator
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Dec 31, 2009 11:38 am | |
| clanurile TAG eliminat prin neprezenta + legea eliminarii clanurilor cu cele mai putine puncte. Clanul TMK s-a retras din cupa |
|
| |
Liciousz0rSen Private
Numarul mesajelor : 2 Puncte : 5446 Data de inscriere : 13/12/2009 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Ian 07, 2010 12:03 am | |
| imi pare bine de clanul TMK , ca sau retras , adica ca neam retras =)) , ce sa mai zic , se cam destramase clanu , un om dintre noi o ardea cu aim si facea pe bunu pentru ca avea si el steam , inteligenta pura , si cat de voi versat , chit ca aveti steam toti , si o ardeti cu wallu , degeaba il mai aveti , treceti la pack si donatii steamurile alea oamenilor cale le trebuie , fara suparare , cam asta e , bafta-n continuare tuturor clanurilor , poate pe viitor ne mai vedem , succes tuturor clanurilor ! | |
|
| |
Guest Vizitator
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Ian 07, 2010 9:56 am | |
| oo ,rugam sa ne zici de cine e vorba ca inseamna ca i`ai prins! |
|
| |
Liciousz0rSen Private
Numarul mesajelor : 2 Puncte : 5446 Data de inscriere : 13/12/2009 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Joi Ian 07, 2010 6:55 pm | |
| pai era RoboCaP-sL* , acelasi robocap fiind OmuNegru si el fiind si Zuzu si Who is .... , chiar daca avea aimu dat la minim , il trada tinta , si pe inferno meciul cu sp@ima chiar a fost prins , din cate stiu , sau inainte de meciul cu spaima , | |
|
| |
Guest Vizitator
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) Sam Ian 09, 2010 10:31 am | |
| misto,ceea ce aud nu ma incanta,macar sper ca echipa premii si`a dus pana la capat indatoririle si dupa cum vedeti cupa s`a jucat nu e doar o cupa ca multe altele unde se fac inscrieri dar nu se joaca nimic. Multumim tuturor pt sprijin,si asteptam finalul care e aproape de tot. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Echipe excluse (iesiti afara:)) | |
| |
|
| |
| Echipe excluse (iesiti afara:)) | |
|