Forum official premii.idle.ro
Bun Venit!

Staff-ul premii.idle.ro te roaga sa te inregistrezi/connectezi !

Ai nevoie de admin? PM:| man4premii |
Bun Venit!

Staff-ul premii.idle.ro te roaga sa te inregistrezi/connectezi !

Ai nevoie de admin? PM:| man4premii |
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie Andy

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
cionn
Corporal
Corporal
cionn

Numarul mesajelor : 33
Puncte : 5428
Data de inscriere : 20/02/2010

Reclamatie Andy Empty
MesajSubiect: Reclamatie Andy   Reclamatie Andy Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 10:43 pm

data:26 august 2010
admin:andy
Ratatu mi-a dat roket ca mai ramasese 42 de sec sa plantez bmb eram ultimu si stateam cu awp Spre B ca stiam ca or sa vina ca se auzea tropaituri !!
Apoi lam facut ratat ca ma enervat si am primit si fuckoff !!
Sus In jos
andy
Private
Private

Numarul mesajelor : 6
Puncte : 5500
Data de inscriere : 05/11/2009

Reclamatie Andy Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Andy   Reclamatie Andy Icon_minitimeDum Aug 29, 2010 10:01 pm

srry nu ai primit fuckoff si 2 nu ai screen asa ca nu te poate lua nimeni in seama
Sus In jos
votk
Private
Private

Numarul mesajelor : 9
Puncte : 5653
Data de inscriere : 11/06/2009

Reclamatie Andy Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Andy   Reclamatie Andy Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 3:16 pm

La cate plangeri vad ca ai cred ca il ia lumea in seama...Smile Si cu mine faci la fel .. Sincer.. Esti un mucos de 14 ani .. care suferi ca ai primit admin ... stii lui angelo i`a fost mila cred ca de tine ... in fine ... dar ma intreb cum ti`ar sta ca simplu player ? ... tu ca admin ai voie sa injuri .. ai voie orice.. numai de cate ori ti`ai bagat **** in mama si a playerilor...cred ca se vor mai uita si ei pe aici si vor mai lasa si ei cate un post
Sus In jos
Guest
Vizitator

Reclamatie Andy Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Andy   Reclamatie Andy Icon_minitimeSam Oct 02, 2010 9:35 am

votk injuri mai rau ca andy.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Andy Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Andy   Reclamatie Andy Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Andy
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie Andy
» andy
» Reclamatie
» reclamatie
» Reclamatie [SS] Mandrake

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum official premii.idle.ro :: Premii Community :: Plangeri impotriva adminilor-
Mergi direct la: